Iyaş AVM´nin talihlileri ödüllerini aldı

25 Aralık 2013 16:09

24 Aralık Salı günü saat 12.30 da yapılan hediye teslim töreninde araba kazanan talihli müşterilerimize arabaları teslim edildi. Şanslı talihlilerimiz anahtarlarını Iyaş  Mağazalar Genel Müdürü Adem Demiralay' dan teslim aldılar.

Anahtarların  tesliminde bir açıklama yapan IYAŞ Mağazalar Genel Müdürü  DEMİRALAY ;

‘’ Son yapılan hediye çekiliş kampanyasında  talihlilerimize hediyelerin büyük çoğunluğunu  teslim etmiş bulunuyoruz. Burada da otomobil çıkan müşterilerimize hediyelerini  takdim ediyoruz.  2014 yılına mutlu giren bu müşterilerimizin mutluluğunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Müşterilerimizi  memnun etmeyi  bir prensip  haline getirdik .  Bundan sonrada yeni kampanyalarla  bunu devam ettireceğiz. 2014 yılının ilk ayı olan Ocak ayında da yeni bir kampanya başlatmayı düşünüyoruz. Bu kampanyada da belirli bir alışveriş yapan  12.000 müşterimize sürpriz hediyelerimiz olacaktır.

Otomobil kazanan bu müşterilerimize araçlarını güle güle kullanmalarını ve hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.

Opel Astra Otomobil kazanan müşterilerimiz Halil İbrahim Biler, İlker Alaca, Faruk Sarıgedik, İlker Günyeli ve Gülten Çelebi mutluluklarını dile getirirken Iyaş Alışveriş Merkezine teşekkür ettiler.

 

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...