Eğirdir Belediyesi, Atatürk ilk ve orta okul için futbol sahası tesis edecek

25 Aralık 2013 16:01

Atatürk İlk ve Ortaokulu ile Tomurcuklar Anaokulu’na, Belediye tarafından hizmet yağıyor. Çocuk parkı, çeşme, duvar tanzimi, çevre düzenlemesi ve futbol sahası gibi hizmetlerle Atatürk İlk ve Ortaokulu ile Tomurcuklar Anaokulu’nun çehresi değişiyor.

Atatürk İlk ve Ortaokulu ile Tomurcuklar Anaokulu’nun ortak kullandıkları okul bahçesine daha önce tel çitler çekilmişti. İki okulun ortak kullanması için yapılan çeşmeler de hizmet veremeye başladı. Şimdi de Tomurcuklar Anaokulu’ndaki öğrenciler için çocuk parkı yapılıyor. Yapımı devam eden çocuk parkının önümüzdeki günlerde hizmet veremeye başlayacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçe Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hüseyin Divrik, Atatürk İlk ve Orta Okulu’nun yeni Müdürü Şenol Taşçı, Tomurcuklar Anaokulu Müdürü Mesut Şenbağcı, okullara yapılan Belediye hizmetlerinden dolayı Başkan Özmeral’e teşekkürlerini bildirdiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “ilçemizde bulunan bütün okullarımıza hizmetlerimiz, desteklerimiz, yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Okullarımızın ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre gidermeye çalışıyoruz. Atatürk İlk ve Ortaokulu ile Tomurcuklar Anaokulu’nun bulunduğu arazi tel çitlerle çevrildi. Öğrencilerin daha güvenli bir şekilde okul bahçesinde zamanlarını geçirebilmeleri için önemli bir çalışma yapılmış oldu. Tomurcuklar Anaokulu’ndaki küçük çocuklarımız için park yapımına devam ediliyor. Ayrıca Atatürk İlk ve Orta Okulu binasının arkasında futbol oynanabilecek bir saha tesisi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyük bir alana sahip olan okullarımızın bahçelerini güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bahçede, süs bitkisi ve çiçekleme  çalışmaları da yapılacak. Okullarımız hepimizindir. Belediye olarak imkânlarımızı okullarımız ve geleceğin teminatı öğrencilerimiz için kullanıyoruz, bundan böyle de kullanmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Bu haber 1015 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...