Konya’da Ispartalılar Derneğinden yeni bir konferans atağı daha

24 Aralık 2013 16:14

Konya’da bulunan   Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 22.cisinin tertip edildiği konferanslar serisinin bu yıl  6.cısı 21 Aralık 2013 Cumartesi akşamı  yapıldı.Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Eğitim Salonunda düzenlenen geceye  Ispartalı hemşehrilerimiz ve misafirler katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan Dernek Başkanı Ramazan Alan bir sivil toplum örgütü olarak derneklerin sosyal , kültürel faaliyetlerinin yanında ilmi faaliyetlerde yaparak içinde bulunduğu topluma faydalı olmaktır.Dernek olarak amacımız içinde yaşadığımız toplum için güzel şeyler yapmak, bilgi birikimi olan insanlarımızdan, içinde bulunduğumuz toplumun faydalanmasını temin etmek bizim hep hedefimiz olmuştur.Modernleşmek insanoğlunun yaşadığı müddetçe hayatında oluşturduğu değişimlerdir. Tabiki modernlikle birlikte bir çok değer yargımızdan vazgeçmek zorunda kaldığımız muhakkaktır. Nihayetinde de o günleri yaşamaktayız. Önemli olanda bizi biz yapan değerlerimizi kaybetmeden modern çağa ayak uydurmak herhalde en doğru olanı olsa gerek dedi.

Konuşmanın akabinde Pedegog  Şahin Çalış tarafından “Modern Çağ ve Değerlerimiz”  konulu konferans verildi. Konferansın sonunda karşılıklı sorulu cevaplı  gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren program sonunda dernek başkanı Ramazan Alan bu tür toplantıların devam edeceğini ve Ocak  ayındaki toplantının 18 Ocak 2014 tarihinde yine bu salonda yeni bir konu ve konuşmacının katılımıyla yapılacağını söyledi,  Pedegog Şahin Çalış’a  konuşmacı olarak katılımlarından, hemşehrilerimize  ve misafirlere de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

 

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...