BBP Alperen Gençlik Kolları Başkanlığı’na Alperen Çağlar getirildi

19 Aralık 2013 18:40

Isparta Büyük Birlik Partisi  (BBP) Alperen Gençlik Kolları başkanlığına Alperen Çağlar getirildi.  Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirten Alperen Çağlar, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; dik duracağız, doğru yaşayacağız, düz yürüyeceğiz ve İlay-ı Kelimetullah davasına hizmet edeceğiz” dedi.

Çağlar açıklamasında; “16.12.2013 tarihi itibarı ile bizzatihi HAK(c.c) davası olan onurlu yolda Isparta Alperen Gençlik Kolları başkanlığı görevine getirildim.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta Alperen Gençlik kolları olarak gayemiz imanlı, ahlaklı, kültürlü, İslam mücadelesini benimsemiş, Türk-İslam ülküsünü gaye edinmiş bir gençlikönce adam, sonra dâvâ adamı ve en sonunda da gönül adamı olan, tevâzuun zirvesinde şâhikalaşan, gönlünde ismet ve iffeti yaşatan, ruhunu izzet ve saffetle kuşatan, muhabbetle ışıtan, Muhâmmedî ahlâkın nâmütenâhî güzelliklerini ve doyumsuzluğunu tâlim eden gönül erleri yetiştirmektir. Refleksini yitirmiş olan gençliğimizi kontrol edebilmek kısacası aranan kan olmak istiyoruz.

Bu günden sonra bize verilen görevi Allah(cc) izniyle en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; dik duracağız, doğru yaşayacağız, düz yürüyeceğiz ve İlay-ı Kelimetullah davasına hizmet edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurup siz de var mısınız ? 

Ayrıca bu ulvi görevi şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarıma layık gören değerli büyüklerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber 996 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...