‘‘Hiçbir partinin payandası olmayacağız”

19 Aralık 2013 18:28

DP Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, gazetemiz muhabiriyle yaptığı telefon görüşmesinde Isparta’yla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Çelik, Genel Başkanları Gültekin Uysal’ın bir sözünü hatırlatarak ‘’ Hiçbir partinin payandası olmayacağız. Ne kazandıran ne de kaybettireniz. Isparta’nın önemi bizim için apayrıdır’’ dedi.

Demokrat Parti (DP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, gazetemiz muhabiriyle yaptığı telefon görüşmesinde partilerinin Isparta’ya bakış açısını ortaya koydu. Isparta’nın DP için apayrı bir yeri olduğunu belirten Çelik, 2014 yerel seçimlerinin sürpriz partisinin DP olacağını savundu.

‘’HİÇBİR PARTİNİN PAYANDASI OLMAYACAĞIZ’’

Öte yandan DP’nin herhangi partiyi destekleyip desteklemeyecekleri sorusuna da yanıt veren Çelik, şöyle devam etti; ‘’Hiçbir partinin payandası olmayacağız. Ne kazandıran ne de kaybettireniz. Biz çıkacağız ve onurlu mücadelemizi vereceğiz. Bu mücadelenin sonunda da yerel seçimlerin sürpriz partisi Demokrat Parti olacak. 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’de Ispartalıdır. Bu anlamda Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a ‘2. Adnan Menderes’ diyoruz. Onunla biz yerel seçimlerde başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz.

‘’GENEL BAŞKANIMIZ YAKINDA ISPARTA’YA

GELEREK ADAYIMIZI AÇIKLAYACAK’’

Öte yandan Isparta’da il merkezi ve ilçelerde adaylarımız olacaktır. Yakın zamanda Sayın Genel Başkanımız Isparta’yı ziyaret edecek ve Isparta adayımızı geniş bir katılımla kamuoyuna tanıtacaktır. Mücadelemiz onur mücadelesi olacak. Sayın Genel Başkanımızın bir tabiri var. Kendisi ‘Süleyman Demirel bizim değerimizdir, büyüğümüzdür’ demiştir. Isparta’nın önemi bizim için apayrıdır. Isparta Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketidir. Biz inanıyoruz ki Isparta’da ciddi bir oy alacağız. Isparta’nın sürpriz partisi biziz. Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel de Genel Başkanımıza sahip çıkmaktadır. Kendisi ‘genç, yiğit, Anadolu kartalına sahip çıkın’ demektedir.’’

‘’YALVAÇ VE GELENDOST’TA MEVCUT BAŞKANLARLA YOLA DEVAM’’

Bu arada Yalvaç ve Gelendost’ta mevcut Belediye Başkanlarıyla yola devam edeceklerini de belirten Çelik, ‘’Onun dışında Eğirdir, Sütçüler başta olmak üzere tüm ilçelerde aday göstereceğiz. Sayın Genel Başkanımız ‘Şerefsizlerle kazanacağıma, şereflilerle sade bir oy alırım’ demektedir. Davası olanın kaygıları olmaz. İmanı olanın da imkânları vardır. Şuanda insanlar bize ‘Demokrat Parti kaldı mı?’ diye gülebilir. Ama 30 Mart akşamı Türk halkı mutlaka Demokrat Parti’yi görecektir. 2015’te de bu parti mecliste olacaktır. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 642 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...