Başkandan suç duyurusu

19 Aralık 2013 18:19

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ücretli otopark uygulamasının yeniden başlaması üzerine hem Isparta hem de Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi

Isparta’da bir süre önce uygulamadan kalkan ücreti otopark uygulamasında otopark firması Cumhuriyet Başsavcılığı’nın "Cumhuriyet Başsavcılığının ve kolluk görevlilerinin kira süresi bittiği iddia edilen kiralanandan kiracıyı tahliye etmek gibi bir görev ve yetkisinin bulunmadığı açıktır. Müşteki ile şüpheliler arasındaki ihtilaf hukuki mahiyette olup olayda nitelikle dolandırıcılık, hakkı olmayan yere tecavüz etme ya da ceza kanunlarında düzenlenen her hangi bir suç unsuru bulunmamaktadır" şeklindeki kararına istinaden, cadde üzeri otoparklardan yeniden ücret alınması uygulaması başlattı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu durum hakkında hem Isparta hem Burdur Cumhuriyet başsavcılıklarına suç duyurusunda bulundu. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Günaydın, “ Savcılığa suç duyurusu yapıldı. Onlar da insan yanlışlık yapabilirler. Isparta Belediyesi olarak her şeyi vaktinde ve saatinde yapıyoruz.  Hukukun boşluğundan istifade edip, özellikle o evrakı almama gibi bir istismar konusudur. O istismarı da mahkeme karşısında değerlendirmeye kalktılar” dedi.

 

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...