Antalyalı gençlerin sevinçlerine ortak oldular

19 Aralık 2013 18:18

Antalya Şehir Stadyumu ve Olimpik Havuzu'nun da içinde olduğu, Yüzüncü Yıl Spor Kompleksi'ndeki temel atma törenine Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençleri ve sporcuları da katıldı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 15 Aralık Pazar günü 400 genç ve sporcu ile katıldıkları törende genç katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı Down Sendromlu çocuklardan oluşan Lokomotif Ritim isimli müzik grubu gösterisiyle karşıladı. Kılıç, kendisine sarılıp 'Hoşgeldiniz' diyen Down Sendromlu çocuklarla bateri çaldı.

Antalya Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlayacaklarını da belirten Bakan Kılıç, "Hep söylüyoruz yolu gençlik merkezinden geçen gençlerimiz bu ülkenin polisine molotof kokteyli atmaz. Yolu gençlik merkezinden geçen gençlerimiz belediye otobüslerinin, kamu araçlarının üstlerine sprey boyalarla bölücü sloganlar yazmaz. Yolu gençlik merkezinden geçen gençlerimiz, vatana, millete, devlete ve bayrağa saygılı, anne ve babaya saygılı, aileye inanan topluma değer katan nesiller olur" diye konuştu.

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç “ Türkiye tüm illeriyle gerçek bir spor ülkesi olacak” dedi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençleri ve sporcularıyla tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Suat Kılıç’ın ziyaretçileri arasında Isparta Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Somalili gençler de vardı. Somalili gençlerle sohbet eden Suat Kılıç gençlerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tören sonrası sporcuları ve gençlerine Antalya ve dünyanın en büyük tünel akvaryumu olan Antalya Akvaryum gezisi düzenledi. Oldukça keyifli dakikaların yaşandığı gezide gençler bol bol fotoğraf çekti.

İçinde bulundukları ortam ve gerçekleştirilen etkinlikten dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden gençler Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve yetkililere teşekkür etti.

 

Bu haber 957 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...