İlimize 8. Noter geliyor

19 Aralık 2013 16:05

Adalet Bakanlığı, Isparta'daki sivil toplum kuruluşları ile ilçelerdeki nüfus sayısının artmasıyla birlikte noter işlemlerin de artığını belirterek ilçede 8. Noterin açılması için çağrı ilanına çıktı.

İlimizde resmi işlerin artması nedeniyle onay görevini üstelenen noterlere bir yenisi daha ekleniyor. Bu doğrultuda ilana çıkan Adalet Bakanlığı, Noter olmaya talipli olan ve yeterliliği bulunan kişilerin başvurularını beklediğini açıkladı.

 GAZETEDE İLAN YAYINLANDI

 Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Isparta Yerel Gazetelerinde  çıkan ilanda; "2011 yılı tahmini gayrisafi geliri 250.000.-TL. olan, Hasan Fehmi Caddesinin (121.cadde) 1314. sokak ile kesiştiği yerden başlayarak, Dursun Aksoy Caddesi (150.cadde) ile kesiştiği yere kadar (bu caddenin her iki cephesinde), Dursun Aksoy Caddesinin (150.cadde) Hasan Fehmi Caddesi (121.cadde) ile kesiştiği yerden başlayarak Şehit Fethi Bey Caddesi (119.cadde) ile kesiştiği yere kadar, Şehit Fethi Bey caddesinin Dursun Aksoy Caddesi ile kesiştiği yerden başlayarak 1413.sokak ile kesiştiği yere kadar (bu caddelerin her iki cephesinde), 1413. soka-ğın Şehit Fethi Bey Caddesi ile kesiştiği yerden başlayarak, devamla 1314.sokağın Hasan Fehmi Caddesi ile kesiştiği yer ile çevrili alan içerisinde, diğer noterliklerle rekabet ortamı yaratmayacak uygun bir yerde ihdas bölgesi bulunan MUH-DES İKİNCİ SINIF ISPARTA SEKİZİNCİ NOTERLİĞİ münhaldir. 1512 sayılı Noterlik Kanununun 22 ve müteakip maddeleri gereğince BİRİNCİ SINIF VE İKİNCİ SINIF NOTERLERDEN bu noterliğe atanmaya istekli olanların ilan tarihinden itibaren bir ay içinde Bakanlığımıza veya bulundukları yer Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvurmaları gerekmektedir. Posta ile doğrudan doğruya Bakanlığa gönderilmiş olan dilekçeler başvurma süresi içinde Bakanlığa gelmediği takdirde atama işleminde dikkate alınmaz” denildi.

 

 

 

Bu haber 1806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...