“Keşke Balaman döneminde yapılan 2 hizmeti gösterselerdi”

19 Aralık 2013 16:04

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AKP’nin Isparta Belediye Başkan Adayını açıklamadan önce hazırladığı 3 dakikalık kısa filmi değerlendirdi. İlimize yapılan devlet yatırımlarının hizmet gibi gösterildiğin bildiren Günaydın, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyecekleri bir görüntü ortaya çıkmadı” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş’a bir yorumda bulunmadı ancak ilimizin kısa tanıtım filmini değerlendirdi. Devletin İlimize yaptığı rutin yatırımların reklam olarak sunulduğuna dikkat çeken Günaydın, “AKP, 5 yıl Isparta'da belediyecilik yaptı. Neden o belediyecilik dönemine ilişkin videolar gösterilmedi? Çünkü o dönemde yaptıkları 2 projeleri var; Birincisi Özkanlar altgeçidi, ikincisi de Hal Projesi” dedi.

“O PROJELERİN BORÇLARINI DA BEN ÖDEDİM”

Öte yandan 5 yılda yapılan 2 projenin de borcunu kendisinin ödediğini ileri süren Günaydın, “Bu dönemde 150 milyon TL'lik borcun yapılandırılmasıyla birlikte Hal ve Özkanlar altgeçidi için çekilen İller Bankası kredisini biz ödedik. Isparta Belediyesi için ‘Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyebilecekleri hiçbir şey yok. Adliye yapmak, cezaevi yapmak ya da kamu binası yapmak rutin devlet hizmetidir.

“BUNLARI SUNMAK ACİZLİKTİR!”

Bunları sunmak acizliktir. Bunları söylemek acizliktir. Belediye Başkan adayını ilan ediyorsun neyi konuşuyorsun? Konuşacağın şey belediyecilik hizmetleri ve yatırımlarıdır. AKP'li başkanın yönettiği belediyeciliği anlatmalarını beklerdim” diye konuştu.

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...