Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğirdir’e çöp aracı hibe etti

19 Aralık 2013 15:42

Dünya Çevre Günü münasebetiyle 2012’de “En Temiz Kent” kategorisinde Isparta birincisi Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık tırdan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çöp aracı daha gönderiyor.

Eğirdir Belediyesi’nin araç parkı gittikçe zenginleşiyor. Çeşitli iş makineleri, Mercedes damperli kamyonların alınmasından sonra yakında28 metrehidrolik merdivene sahip son model itfaiye aracına ilave Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracının Eğirdir’e geleceği Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından açıklandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vazifeye başladıktan sonra o günkü adı Çevre ve Orman Bakanlığı olan Bakanlığımız tarafından Konya’da yapılan tören sonrasında anahtarını alıp Hyundai marka yeni çöp aracımızı Eğirdir’imize kazandırmıştık. Şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracını hibe olarak Belediyemize verdi. İşlemlerini aylar öncesi tamamladığımız yeni çöp aracını Allah nasip ederse çok yakında Eğirdir’imize getireceğiz. Eğirdir’imizi düşünenlere, emeği geçenlere, saygıdeğer Başbakanımıza, Bakanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...