Eğirdir’deki Gazilerden Başkan Özmeral’e ziyaret

18 Eylül 2012 18:33

19 Eylül 2012 günü törenlerle kutlanacak olan Gaziler Günü öncesinde Eğirdir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan ve beraberindekiler Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Özmeral’e buket çiçek takdim eden Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan, “Belediye Başkanımız devamlı olarak bizlere sahip çıktı. Derneğimizin bu hale gelmesinde büyük emeği olan Başkanımız bugüne kadar bizi ihya etti. Bundan sonra da sahip çıkacağına eminiz. Zaten sık sık ziyaret ediyor ve bütün ihtiyaçlarımızı gideriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek samimi ve içten gelen duygularını dile getirdi.

Başkan Özmeral, “Gazilerimizin ziyareti bizi fazlasıyla mutlu etti. Bizler sadece vazifemizi yapmaya çalışıyoruz. Onlara lâyık olabiliyorsak ne mutlu. Her zaman gazilerimizle beraber olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Hepimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Gaziler Derneği Başkanı olarak sizin de gayretleriniz çok büyük. Samimi ve severek çalışıyorsunuz. Şahsınızda bütün gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” diyerek günün hatırasına fotoğraf çekilindi.

Başkan Özmeral, Gazilerimize ve beraberindekilere Ayyıldızlı Türk Bayrağı armağan ederek uğurladı.

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...