Başbakan Erdoğan büyük pot kırdı!

13 Aralık 2013 19:04

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş açıklanmadan önce ilimizin 3 dakikalık kısa bir tanıtım filmi yapıldı. Tanıtım filminde Isparta’nın markası olan gülün gösterilmemesi, elmanın 2 saniye gibi kısa bir şekilde verilmesi ve çoğunlukla SDÜ’nün dersliklerinin gösterilmesi şaşkınlık yarattı.

AK Parti’nin dün İzmir’de düzenlediği Bölge Toplantısında önce illerin kısa bir tanıtımı yapıldı ardından adaylar açıklandı. Ancak sıra Isparta’nın tanıtımına gelindiğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

YAMALI YOLLARLA AÇILIŞ YAPILDI

Tanıtımın filminde Isparta’yla çevre illeri birbirine bağlayan şehirlerarası yolların tek şeritli ve yamalı olması dikkatlerden kaçmadı. Ardından ilimizin en büyük markası olan gülle ilgili herhangi bir unsur gösterime girmedi.

ELMA 3 SANİYE GÖSTERİLDİ

Öte yandan ilimizin bir diğer güçlü markası olan elma ise 3 saniye gösterildi. Soğuk hava depolarının da tanıtımı zayıftı.

EN ÇOK SDÜ’NÜN DERSLİKLERİ GÖSTERİLDİ

Diğer taraftan en dikkat çeken hususlardan biri de tanıtım filminde Süleyman Demirel Üniversitesi’nin yoğunlukla gösterilmesi oldu. Kısa filmde çoğunlukla SDÜ’nün derslikleri ve kampus gösterildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN HAVALİMANI POTU!

Isparta’nın tanıtım filmi sona erdikten sonra mikrofonu eline alan Başbakan Erdoğan, “Isparta’da eğitim, sağlık, adalet ve kredi yurtlar kurumumuzun yatırımlarını gördünüz. Ulaşımda yollarımızı gördünüz. Enerjide verdiğimiz hizmetleri gördünüz. Burada görünmedi ama bizim yaptığımız havalimanımız da var” dedi. Hâlbuki Havalimanı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Isparta’ya kazandırılmıştı.

“UZAKTAŞ’LA YOLA DEVAM” DEDİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Bu arada Başbakan Erdoğan Isparta adayını açıklarken ilginç bir cümle sarf etti. Isparta’dan Nuri Uzaktaş’ı gösterdiklerini açıklayan Erdoğan “Isparta yapılan çalışmalar neticesinde Nuri Uzaktaş kardeşimizle yola devam etme kararı aldık” dedi. Uzaktaş Belediye Başkan Adaylığına ilk kez gösteriliyordu.

Bu haber 771 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...