“11. Girişimcilik Haftası” SDÜ’de kutlandı

13 Aralık 2013 15:59

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından girişimcilik bilincinin artırılmasını sağlamak, özellikle gençleri yenilikçi girişimciliğe özendirmek ve teşvik etmek, iş adamlarının çalışmalarını, düşüncelerini topluma daha yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen “11. Girişimcilik Haftası” etkinlikler serisinin bir ayağı da Üniversitemizde gerçekleştirildi.

Etkinliğin SDÜ’deki bölümünde ANSİAD Başkan Yardımcısı Abdullah Erdoğan, YATAŞ Grup Genel Müdürü ve CEO’su Nuri Öztaşkın, YATAŞ Bölge Bayisi Temsilcisi Kenan Demirer ile ANSİAD Üyesi Rana Demirer, SDÜ’lü öğrencilerle buluştu. Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada Nuri Öztaşkın öğrencilere,  iş dünyasının cazip yönlerini ve sorunlarını anlattı. Firması hakkında bilgi veren Öztaşkın, “Halkımızın zevklerini yansıtan ve halkımızın alım gücüne uygun, pratik, hayatı kolaylaştıran zevkli ürünler üretmeye gayret gösteriyoruz.”dedi.

Öztaşkın konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Etkinlik öncesinde ANSİAD Başkan Yardımcısı Abdullah Erdoğan, YATAŞ Grup Genel Müdürü ve CEO’su Nuri Öztaşkın, YATAŞ Bölge Bayisi Temsilcisi Kenan Demirer ile ANSİAD Üyesi Rana Demirer, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edildiği ziyarette konuklara günün anısına hediyeler verildi.

 

 

Bu haber 690 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...