Yalvaç MYO öğrencileri Eğirdir Huzurevi sakinleri için eğlence düzenledi

11 Aralık 2013 15:06

Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından Eğirdir Huzurevi’nde kalan yaşlılara yönelik eğlence programı hazırlandı. Programa Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral de katılarak öğrencilere destek oldular ve yaşlılarla birlikte vakit geçirdiler.

“Yaşlılar Mutlu, Gençler Huzurlu” projesi kapsamında öğrenciler tarafından Eğirdir Huzurevi’nde kalan yaşlılar ziyaret edildi. Öğrenciler tarafından kırmızı güller dağıtıldı ve yaşlılarla birlikte gönüllerince eğlendiler.

İlk olarak yemekte bir araya gelen Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yaptıkları sohbetle yaşlıların gönüllerini aldılar. Yemekten sonra salona geçildi ve öğrenciler kendi hünerlerini sergileyerek Huzurevi’nde kalan yaşlılara müzik ziyafeti verdiler.

Yaşlılarla birlikte zaman zaman oynayan gençlere İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral de eşlik etti. Daha sonra Başkan Özmeral öğrencilerin ısrarlı isteği üzerine gitar ve klarnete darbuka çalarak eşlik etti. Yaşlılar ve öğrenciler tarafından beğeni kazanan Başkan Özmeral’in yaşlılarla samimi ve sıcak sohbeti dikkatlerden kaçmadı.

Yalvaç MYO öğrencileri, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e programa verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, öğrencileri yaptıkları programdan dolayı tebrik etti. Başkan Özmeral, “Gençlerimizin Yalvaç’tan gelip Eğirdir Hzuurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmesi ve onlarla birlikte vakit geçirmesi çok güzel bir faaliyettir. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayarıca yapılan müzik eğlencesinde, yaşlıların gönüllerine girilerek onların içindeki heyecanının ortaya çıkarılması ve bir yaşlımızın burada gazel okuması bugünün bereketedir. Ben emeği geçen öğrencilerimize, hocalarına ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere ve hocalarına teşekkür eden İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, “Yaşlılarımızla vakit geçirmek çok güzel bir duygu. Onlara yalnız olmadığını hissettirmek ve onların gönüllerini almak yaşlılarımızı çok sevindiriyor. Bugün güzel bir program icra edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile Yalvaç MYO öğrencileri hep birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

 

 

Bu haber 2250 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...