Akbank´tan Ispartalı esnafa “olduğunda öde” kredisi

10 Aralık 2013 15:20

Akbank, esnafın yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyerek ''Esnaf Destek Paketi'' hazırladı. Hazırlanan paketten Ispartalı esnafların da yararlanabilmesi için Akbank İç Anadolu Bölge Müdürü Kadir Keskin ile Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı arasında protokol imzalandı.

Akbank, geliştirdiği özel ürün, hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin kılcal damarları sayılan esnaf ve sanatkârlara güç veriyor.

Akbank, bu doğrultuda esnafa yönelik yeni bir kredi paketi oluşturdu. 'Olduğunda Öde Kredisi' adlı paket, nakit akışı düzenli olmayan esnafın kolay koşullarda ödeme yapabilmesini hedefliyor. 2 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabiliyor.

Hazırlanan paketten Ispartalı esnaflar da yararlanabilecek. Bu nedenle Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ile Akbank İç Anadolu Bölge Müdürü Kadir Keskin arasında protokol imzalandı.

Ayrıca esnaf destek paketi kapsamındaki esnaf destek kredisi ile küçük işletmelerin finansman ihtiyaçları, nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ve özel faiz oranlarıyla karşılanıyor.

Krediden yararlanmak isteyen esnaflar şubelerden veya akbank.com’dan başvuru yapabilecek.

 

 

Bu haber 1318 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...