Günaydın’dan Özel’e gönderme

5 Aralık 2013 18:23

AKP Milletvekili Recep Özel ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki gerginlik devam ediyor. Özel, geçtiğimiz günlerde Günaydın’ın esnaf ziyaretlerine atıfta bulunarak “Amelenin kötüsü iş bitimine yakın hızlanırmış” ifadelerini kullanmıştı. Günaydın ise cevap gecikmedi ve ““Acıyorum. Çaresizlik içerisinde komikçe konuşuyor” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın¸ son günlerde esnaflara yönelik ziyaretlerini sıklaştırdı. Bu ziyaretlerde de iktidar milletvekillerinden dert yanan Günaydın, sert sözlerle yüklendi. Özellikle AKP Milletvekili Recep Özel’i hedef alan Günaydın, “Acıyorum. Çaresizlik içerisinde komikçe konuşuyor” yorumunda bulundu.

AYNI SERTLİKTE CEVAP VERDİ

AKP Milletvekili Recep Özel, Günaydın’ın esnaf ziyaretlerini sıklaştırmasına tepki göstermiş ve bunu “Amelenin kötüsü iş bitimine yakın hızlanırmış” sözleriyle açıklamıştı. Milletvekili Özel'in bu açıklamalarına Günaydın sesiz kalmadı. AK Partili Özel'i çocukça konuşmakla suçlayan Başkan Günaydın, “Siyaset seviyesini yükseltelim derken boş, hazin, hiç faydası olmayan, kendisine ve başkalarına da faydası olmayan çocukça konuşmalardan başka öteye gidemiyor. Ben baştan beri bütün esnaflarımızı geziyorum, yer yer vakit buldukça ziyaret ediyorum. Hatta evimden kalkıp yaya olarak tek başıma özellikle havaların iyi olduğu zamanlarda yürüyerek belediyeye, eve, camiye, okula gidiyorum. Her yere gidiyor onların görmesini de istemiyorum. Zaten buna gerek de yok. Bunlar benim içimden gelip de yaptığım şeyler” dedi.

“AKP ÇARESİZLİK İÇİNDE!”

Öte yandan AK Parti'nin çaresizlik içerisinde olduğunu ileri süren Günaydın, “Recep Özel'e de acıdım. Komedi bir şekilde açıklamalar yapıyor. Artık yapacak bir şeyleri kalmamış, bir milletvekilinin çaresizlik içerisinde böyle komedyen konuşmalarından dolayı açıkçası üzüldüm hatta kusura bakmasın acıdım da kendisine! Yani burada bir milletvekilinin hizmet örneğini verdiği bir konu olmadığı halde bir sigorta teşvikine bile sahip olamayan bir milletvekili Isparta da belli noktalarda kaybetmiş bir milletvekili artık onun yapacağı bir bu kalmış. Kendisini de üzülerek tebrik ediyorum” diye konuştu.

“UĞRAŞACAKLARI BİR ŞEY KALMAMIŞ”

Diğer taraftan harap edilen bir belediyeyi düzeltmek için zaman zaman sokağa da çıkamadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Günaydın, “Baktık ki geldiğimizde herkesin evinin önü kazılmış, asfaltlar harap edilmiş, şahıslar harap edilmiş bunları düzelttik. Belediye harap edilmiş, belediye borç batağına sokulmuş. Şahısların evlerinin önü kazılmış, işyerlerinin önü kazılmış, kazılınca ne olacak? Tamirde olacak demektir. Biraz tamir yapacağız derken bu işleri takip edeceğiz diye belki de sokağa da çıkmamış olabiliriz. Bu da benim esprim. Onun için sevgili Recep Özel'in gözlerinden öpüyorum. Böyle şeylerle uğraşıyor çünkü başka yapacak bir şeyi kalmamış garibin” şeylerle konuştu.

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...