Günaydın Yenişehir’de incelemede bulundu

3 Aralık 2013 17:57

Isparta Belediyesi tarafından imara açılan ve inşaatın başladığı çünür mahallesinin arkasında bulunan arazide Günaydın incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında tüm alt yapının belediye tarafından yapıldığını dile getiren Günaydın, Tıp Fakültesi Dekanına da cevap verdi.

Günaydın tarihte ilk defa bir arazide alt yapısı tamamlandıktan sonra inşasına başlanan bir alan olduğunu dile getirirken yapılan çalışmalar hakkında da kısa bir açıklamada bulundu.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Çünür mahallesindeki yeni inşaat alanında çalışmalarımız yaptığımız tören ile başladı ve hız kesmeden devam etmektedir. İnşaat alanımızda bugüne kadar7 kmşebeke hattımız döşenmiş durumdadır. Yol çalışmalarını tamamlamak için kırmızı kot elde etmemiz gerekiyordu. Bu çalışmayıda tamamlamış durumdayız. Bu günlerde de inşaat alanımızda yağmur suyu alt yapı çalışmalarına başlamış durumdayız. Yağmur suyu hattımız ise18 kmuzunluğunda olacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanımızın burada yaptığımız çalışmalar hakkında talihsiz bir açıklaması olduğunu duydum. Aslında kendisini sevdiğim saydığım bir arkadaşımdır. Bugüne kadar üniversitemize her zaman elimizden geldiği kadar yardım ettik. Bundan sonra da yardım etmeye devam edeceğiz. Yaptığım incelemelerde üniversitenin 1.5-2 kmuzunluğunda bir yağmur suyu hattı döşediğini görüyoruz. Ancak biz burada kendi imkan ve personelimiz ile bahsettiğim gibi km’lerce uzunluğunda alt yapı hizmeti götürmekteyiz.

Dikkat ediyorsanız biz kırmızı kot uygulaması yaparak yapılacak olan inşaatların yağacak yağmurdan etkilenmemesini dikkate aldık. Ancak üniversitemizde yapılan binalarda böyle bir uygulama yapılmamış böylelikle yağan her yağmurda bodrum ve birinci katları sular altında kalmaktadır.

Isparta Belediyesi olarak yeni kuracak olduğumuz bu yenişehir’de kışın bile çalışacağız. Bahara kadar tüm altyapı çalışmalarını tamamlamış olacağız” dedi.

 

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...