“Partimize katılım her geçen gün artıyor”

2 Aralık 2013 18:01

CHP’ye katılımların her geçen gün arttığını belirten CHP İl Başkanı Vedat Şenol; “Gerek kendi partililerimiz,gerekse partimize ve Belediye Başkan adayımıza sempatisi olan vatandaşlarımız partimize yoğun şekilde üye olmaktadırlar” dedi.

Partiye ve Isparta Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Lütfü Çakmakçı’ya ilginin arttığını belirten İl Başkanı Şenol, “her gün her siyasi parti tabanından olan kişiler ziyarete geliyor ve desteklerini belirtiyorlar.Hemşehrilerimiz, kendi desteklerinin yanı sıra,bazı baskılardan dolayı gün yüzüne çıkamamış,halkın büyük bir desteğinin ve ilgisinin olduğunu söylüyorlar. Biz kendilerine şimdiden teşekkürü ve hizmeti bir borç biliriz” dedi.

CHP İl Başkanı Şenol açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hemşehrilerimizin bu ilgisi ve açık desteği diğer siyasi partileri, anlaşılan çok telaşlandırmış.Biz onları panik içinde görüyoruz.Korkunun ecele faydası yok.Çünkü daha şimdiden dedikodu üretmeye ve fısıltı halinde kaynağı belirsiz laflar yayma gayreti içindeler.Neymiş;Lütfü ÇAKMAKÇI milletvekili adayı olabilmek için bu görevi kabul etmiş?Hayır,hocam daha ilk başında gazetecilerle tanışma kahvaltısında tüm gazetecilerin önünde milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.Gazeteciler bunu biliyorlar ve yayınladılar.Bunu sağır Sultan bile duydu.

Prof.Dr.Lütfü ÇAKMAKÇI,öncelikle Isparta’nın sorunlarını çözmeye geldiğini ve Kısa-Orta-Uzun vadeli 50 yıllık Isparta’nın kalkınma projelerinin hazır olduğunu defalarca anlattı.Isparta yı kısa zamanda sorunlarından arındırıp gelişmiş İller arasına çıkaracağı sözünü veriyor.Vatandaşlarımız bunu bildiklerinden ve inandıklarından yoğun ilgi göstermektedirler.

CHP oylarının başka partilere kayacağı bir söylentidir.Bu söz kirli karşı propagandadır.Evet geçen dönem öyle oldu,ama bu dönem Adayımız ve Partimiz çok güçlü,kazanmaya çok yakınız.Bırakın,bizden başka partilere oy kaymayı,diğer partilerden büyük oranda oy alma potansiyelimiz oluştu.Bizde halkımızın bu ilgisini en iyi şekilde değerlendirip,herkes için eşit,adil ve partizanca olmayan bir belediyecilik yapacağımız sözünü şimdiden veriyoruz.CHP Isparta 2011 yılı Milletvekilleri adayları da hocamızı ziyaret ederek sonuna kadar desteklerini açıkladılar.

Yerel seçim süreci içinde dürüst,ahlaklı ve centilmence bir yarış yapacağımızı söylemiştik.Sözümüzde duruyoruz ve rakiplerimizi de siyasi deyimle” bel altı vurmamaya” davet ediyoruz.Biz önümüze bakıyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hizmeti bir borç biliriz”.

 

 

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...