Eğirdir Dündar Bey Lisesi’nden Aşure Günü

2 Aralık 2013 17:57

Eğirdir Dündar Bey Lisesi Okul Aile Birliği tarafından aşure günü düzenlendi. Aşure Gününe İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral katıldı. 

Okul müdürü Ayhan Karakuş ve Okul Aile Birliği eski Başkanı Işıl Yıldırım, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ve İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerle birlikte aşure alan İlçe Kaymakamı Dr. Yılmaz ve Başkan Özmeral, aşurenin hazırlanmasında katkısı bulunan herkese teşekkürlerini belirttiler.

Okul Aile Birliği eski Başkanı Işıl Yıldırım, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, ayrıca teşekkür etmek istediğini belirtti. Işıl Yıldırım, “Askeriye’mizin lojmanlarında yaşanan su problemine anında çözüm bulan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.  Başkan Özmeral, teşekkürlerini belirten Işıl Yıldırım’a, “Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Yapılan bir çalışmayı teşekkürle belirtmeniz çok önemli. Biz problemleri çözmek için buradayız. Sizlerin teşekkürleri bizlere ayrı bir güç kuvvet veriyor. Sağolun.” dedi.

 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...