“İnce eleyip sık dokuyoruz”

28 Kasım 2013 16:15

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın, bazı ilçelerde aday adaylarının yakın bir tarihte açıklanacağını bildirdi. Yalçın, aday belirlemede oldukça hassas davrandıklarını ve partinin değil kendi oylarına talip aday çıkarmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

2014 yerel seçimleri il merkezinde olduğu kadar ilçeler ve kasabalarda da oldukça çetin bir yarışa sahne olacak. Bu anlamda yerel seçimin en güçlü partilerinden olan MHP’de de aday belirme süreci devam ediyor. Bugüne kadar bazı ilçelerde adaylar açıklandı ancak bazı ilçelerde ise hala heyecan sürüyor.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ

İl Başkanı İsa Yalçın, günün en az 3’te 2’sini aday adayları üzerinde çalışarak geçirdiğini ve en iyi adayları halkın karşısına çıkarmak için çaba sarf ettiklerini bildirdi. Sürecin uzamasını da hassas davrandıklarına bağlayan Yalçın, “Partimiz ilimizde oylarını giderek artırıyor. Özellikle halk ülkemizde yaşanan olaylardan sonra çözümün yine MHP’de olduğunu söylüyor. Buradaki mesajı da gayet iyi aldık. İl merkezinde kazanacağımızdan hiç şüphemiz olmadığı gibi ilçe ve kasabaların da hepsine talibiz. Bu yüzden anlık kararlar vermek yerine aday adaylarımızın durumunu tekrar tekrar masaya yatırıyoruz” dedi.

HALKIMIZ SABIRLI OLSUN

Halkın karşısına çıkaracakları adaylarla rekor kırma hedefinde olduklarını ifade eden Yalçın, “2014 yerel seçiminde çok iddialıyız. Zaten birçok MHP’li belediyede halkımız bizi gördü ve tekrar bizi istiyor. Bir önceki seçimde alamadığımız yerlerde de halkın taleplerine, bölgenin sorunlarına çözüm bulabilecek kişileri göstermek istiyoruz. Misyonu ve vizyonu sağlam adaylarımızla bu seçimlerde rekor kırmak istiyoruz. Bunun için halkımızdan sabır bekliyoruz. En yakın zamanda da adaylarımızı açıklayacağız” diye konuştu.

HERKES ADAYIMIZ MERAK EDİYOR

Bu arada diğer partilerin de adaylarını merak ettiğini bildiren Yalçın, “Adaylarımızı sadece halk değil diğer partiler de merak ediyor. Bu gayet normal. Çünkü güçlüyüz ve güçlü adaylarla yola çıkacağız. Eğer görev bize teslim edilirse de halkımızın yüzünü kara çıkarmayacağımızı açık bir dille ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...