DP’de aday adaylığı başvuru süreci başladı

27 Kasım 2013 16:08

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan, daha önce Genel Başkan seçimlerine kadar aday adaylığı başvurusu almayacaklarını duyurmuştu. Ancak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen istişare toplantısında Karan, aday adaylığı başvuru sürecinin başladığını ve 15 Ocak’ta da her yeri açıklayacaklarını bildirdi.

Cumhuriyet tarihinin en köklü partilerinden biri olan Demokrat Parti’de (DP) aday adaylığı süreci başladı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen istişare toplantısında alınan karara göre aday adayı olmak isteyenler partiye müracaatını yapabilecek.

KARARIMIZI DEĞİŞTİRDİK

DP İl Başkanı Nihat Karan, Aralık ayı içinde Genel Başkan seçimi yapılacağını ve bu ana kadar aday adaylığı müracaatını almayacaklarını duyurduklarını ancak toplantının ardından kararı değiştirdiklerini ve başvuru alabileceklerini söyledi. Isparta’da 22 seçim bölgesinde de aday çıkaracaklarını ve 15 Aralık’ta tüm isimleri açıklayacaklarını ifade eden Karan, sürpriz isimlerin de partilerine katılım sağlayabileceğini ifade etti.

SÜRPRİZ İSİMLER PARTİYE KATILABİLİR

Öte yandan partilerinin dipte olmasına rağmen Isparta’da hala hatırı sayılır bir oya sahip olduklarını belirten Karan, “Özellikle ilçeler ve kasabalarda bilindiği üzere bazı belediyeler bize ait. 2014 yerel seçimlerde daha fazla belediyeyi almayı planlıyoruz. Bazı isimlerin partimize gelebileceğini düşünüyoruz. Şu an bunu gizli tutmak zorundayız. Ancak sürpriz isimler karşınıza çıkabilir” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...