“Sizleri geleceğin liderleri olarak görüyorum”

21 Kasım 2013 15:57

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrenci kulüpleri başkanları ile başkan yardımcılarını ağırladı. Belediye yemekhanesinde gerçekleşen buluşmada Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ile öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yaklaşık 100 üniversite öğrencisinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Günaydın, ‘Sizleri görünce kendimi okul yıllarımda hissettim’ derken, çarşı merkezi ile üniversite arasında metrobüs hattı kurulacağını ve çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Günaydın, “En büyük sıkıntılarınız arasında ulaşım geliyor. Zaman zaman belli saatlerde üniversite hattında aşırı yoğunluk oluyor. Bundan hareketle belediyemize ait İstanbul yolundaki servis yolunu metrobüs hattı olarak düzenliyoruz. Bir adet körüklü otobüsümüz vardı ve bu çalışıyordu. Buna ilave olarak 2 adet daha körüklü aracımız geliyor. Bu otobüslerimizi de devreye alarak sizleri rahatlatacağız. Metrobüs hattı olarak düzenleyeceğimiz yolda ayrıca bisiklet yolu da oluşturacağız” dedi.

Isparta Belediyesi olarak yaptıkları yatırımlara da dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirlerin medeniyetlerinin altyapılarıyla olduğunu belirterek, “Sizlerde öğrenimlerinizi tamamladıktan sonra memleketlerinizde altyapının oluşmasına katkı sağlayın” çağrısında bulundu.

Üniversite öğrencilerini geleceğin liderleri olarak gördüğünü dile getiren Başkan Günaydın, “Sizleri derin bir ülke sevdalısı ve milliyetçisi olarak görüyorum” dedi.

Konuşmanın ardından program karşılıklı soru-cevap halinde devam etti.

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...