İhale 20 gün sonra tekrar

20 Kasım 2013 16:35

Büyük Isparta Oteli için 6 kişi dosya almasına rağmen ihaleye katılım olmadı. İhale rakamları tekrar gözden geçirilerek, ihale 20 gün içinde tekrar yapılacak.Belediye Başkanı Günaydın, otelin tefrişatını alan firmanın yapacağını belirterek, “Ondan dolayı belki arkadaşlara ağır gelmiş olabilir” dedi.

Büyük Isparta Oteli için dün saat 14.00’da Isparta Belediyesi’nde ihale gerçekleştirilecekti. Ancak ihaleye hiçbir katılım olmadı. Bu yüzden ihale 20 gün içerisinde tekrar yapılacak.

20 GÜN İÇİNDE TEKRAR İHALE EDİLECEK

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ihale için 6 kişinin dosya aldığını belirterek, dosya alanlara neden gelmediklerini bilgi amaçlı sormak istediklerini bildirdi. Oteli iyi bir firmaya ihale etme çabası içinde olduklarını dile getiren Günaydın, “Zaman akışımız bunu gösteriyor. Bunu yaparsak daha başarılı olacağımız kanaatindeyiz. Onun için 20 gün sonra ihale edeceğiz. Rakamlar tekrar gözden geçirilecek” dedi.

OTOPARKÇILARI KULAĞINDAN TUTUP ATACAĞIZ

Öte yandan oteli alan firmanın tefrişat işlerini de yapacağını belirten Günaydın, “Ondan dolayı belki arkadaşlara ağır gelmiş olabilir” dedi. Otelde daha önce yanlış ve olumsuz olaylarla karşılaşıldığına dikkat çeken Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen günlerde sokak otoparkında bile böyle küçük olumsuz olaylarla karşılaşmıştık. Mahkemeye verdik kazandık orada da son aşamaya geldik. Kulağından tutup atacağız. Daha sonra duruma göre hareket edeceğiz.Oteldeki yanlış insanlardan dolayı belki de arz, talebe zararları oldu. Bizim vazifemiz bu tip insanlara fırsat vermemek. Şuanda da ona hazırlanmıştık ama katılım olmadı. Dosya alanların içinde çok iyi insanlar var.”

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...