Yürüme Engellilerden Başkan Günaydın’a ziyaret

20 Kasım 2013 16:29

Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Isparta Şubesi başkan ve üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda geçen görüşmede Başkan Günaydın, “Sizlere yerden göğe yardımcı olmak istiyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında gerçekleşen görüşmeye Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ve dernek yöneticileri ile üyeler katıldı. Mevcut dernek binasının yerinin değiştirilmesini ve yeni bir yer bulunması noktasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan yardım beklediklerini söyleyen dernek yöneticileri, halkın içinde olmak istediklerini ilettiler. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri için Başkan Günaydın’ı da aralarında görmek istediklerini belirten dernek üyeleri, yeni yerlerinde resim ağırlıklı çalışmalar yapmak istediklerini anlattı.

‘Sizlere yerden göğe yardımcı olmak istiyorum’ diyen ve belediyenin ilgili birimlerine yer bulunması noktasında talimat veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sizlere daha iyi bir yer bulmak için çalışacağım size yerden göğe yardımcı olmak istiyorum. Sizin düşünceleriniz bizler için çok önemli” dedi.

Başkan Günaydın, engelliler için belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da dernek üyelerine bilgiler verdi. Görme engelli vatandaşlar için yürüyüş yolları yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve belediye başta olmak üzere çeşitli kurumlara ulaşım bağlantılarının bittiğini kaydetti. Günaydın, yürüme engelliler için de çalışmaların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini ve tüm engelli vatandaşlar için elinden gelen çabayı göstereceğini dile getirdi. Görüşme karşılıklı sohbetle son buldu.

 

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...