Yenişarbademli’de Üniversite-Halk Kaynaşması

15 Kasım 2013 16:29

Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu yönetimi, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun da büyük önem verdiği üniversite-halk kaynaşmasına örnek teşkil edecek bir organizasyona imza attı. SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ve SDÜ Genel Sekreteri Mustafa Diri’ni de katıldığı “Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı”nda Yüksekokul çalışanları ve öğrenciler Yenişarbademli yöneticileri ve ilçe halkıyla bir araya geldi.

Kaymakam Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Mustafa Erdem, üniversite ve MYO yönetiminin öğrencilerle gerçekleştirdiği toplantıda ilçede eğitim gören öğrencilerin sorunları ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Gülcü, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak gerçekleşen ve planlanan çalışmalardan bahsetti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ise Yüksekokul öğrencilerine büyük önem verdiklerini belirterek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.  Yenişarbademli Kaymakamı Cafer Sönmez de, bu tür etkinliklerin ilçe halkı ile öğrencilerin kaynaşmasına büyük fayda sağladığını söyledi.

Etkinlik kurban bayramında yapılan bağışlarla hazırlanan ve yaklaşık bin ikiyüz kişiye ikram edilen yemekle sona erdi. 

 

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...