“Halkla bütünleştiğim için taş atıyorlar”

12 Kasım 2013 15:44

AK Parti geçtiğimiz hafta sonu aday toplantısında İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a “Adam değilsin” diyerek yüklenmişti. Günaydın ise “Bunlar haddini bilmeyen insanlar” diyerek göndermede bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu AK Parti’nin yapmış olduğu aday tanıtım toplantısında kendine yönelik olumsuz eleştirilere cevap verdi. Toplantıda AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, “Hala yalan söylüyorsan adam değilsin” diyerek Günaydın’a yüklenmişti.

“BENİ SİZ DEĞİL HALK DEĞERLENDİRSİN”

Uzaktaş’ın bu açıklamasına “Beni onlar değil halk değerlendirsin” diyen Günaydın, şunları söyledi; “Daha önce bunların çalışmadığını, belediyeyi borç yüküne soktuklarını söylemiştim. Maalesef bu insanlar haddini bilmeyen insanlar. Ben hizmet ediyorum. 4,5 kilometrelik yolu 10 gün içinde tamamladım. Bunlar 3 yılda bir karış bile yol alamadılar. Isparta Belediyesini borçla devrettiler, borçları ben temizledim. Beni onlar değil halk takdir etsin, ben işime bakıyorum.

“HALKLA BÜTÜNLEŞTİĞİM İÇİN BANA TAŞ ATIYORLAR”

Bu her devirde olmuştur. Bir insan halkla bütünleşince, halk için çalışınca daima o insana taş atılır. Bende halkla bütünleştim, halk için çalıştım o yüzden bana taş atıyorlar. Bunu yerel seçimlerde halk bir kere daha sandıkta gösterecektir. Ben gece gündüz durmadan ekibimle beraber çalışıyorum. Bütün Isparta’nın kadar altyapısını yılsonuna kadar bitirmiş olacağız. İlimiz Türkiye’de örnek bir şehir olacak. Zaten Isparta yaşanabilir bir şehir unvanını kazanmıştır” dedi.

 

 

Bu haber 781 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...