Eğirdir Yazla Mahallesi’nde yapılan çalışmalar halkı memnun ediyor

12 Kasım 2013 15:30

Yazla Mahallesi sakinlerinden Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli Abdullah Tuna Boylu, Belediye’nin Yazla Mahallesi’nde yaptığı yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarından dolayı memnun olduğunu belirterek, çalışmaları bizzat takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Yeni yolların açılması ve yolların kilitli taş parkelerle döşenmesinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Abdullah Tuna Boylu, “Başkanım bizleri, kışın tozdan, yazın çamurdan kurtardınız. Çok zor olan kimsenin cesaret edemediği yağmur suyu projesini gerçekleştirdiniz. Allah sizden razı olsun. Ayrıca içme suyu ile bahçe sulama suyunu ayırmanız ve bahçe suyunu ucuzlatmanız ve tonu 2 lira olması bizleri çok mutlu etti. Belediyemizin hizmetlerinden fazlasıyla memnunuz. 30 yıla yakın buradayım, daha böyle bir hizmet görmedim. Çalışmalarınızı takdirle takibediyoruz ve destekliyoruz. Verdiğiniz sözü yerine getirmenizi ve işleri bizzat takibedip halkın arasında olmanızı çok takdir ediyoruz. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Yapılan çalışmaları her zaman olduğu gibi yine bizzat yerinde takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Saygıdeğer Halkımızın yaptığımız hizmetlerden memnun olması gücümüze güç katıyor. Yazla Mahallemizin yolları güzelleştirilince daha yaşanılabilir hale geldi. Sadece Yazla Mahallemiz değil, Selçuklu Şehri Eğirdir’imizin her bir sokağı, caddesi daha güzel oluyor ve olmaya devam edecek. Yaşanabilir bir Eğirdir için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın desteklemesi, güç vermesi bizleri sevindiriyor” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde takibeden Başkan Özmeral’e mahalle sakinlerinden ve özellikle bayanların içten gelerek kahve ve çay ikramlarında bulunmaları dikkat çekti.

Bu haber 1534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...