‘’CHP’li belediye neymiş göstereceğiz’’

10 Kasım 2013 18:18

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, yerel seçimlere ilişkin “AKP’nin mahvettiği, MHP’nin denendiği Isparta’da CHP’li belediye neymiş Ispartalılara da tüm kamuoyuna da göstereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) istişare toplantısı cumartesi günü parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekili Ali Haydar Öner, İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve partililer katıldı. Toplantıda 2014 yerel seçimler ele alınarak, izlenecek yol haritası belirlendi.

SİYASETTEKİ KALİTEYİ YUKARI TAŞIYACAĞIZ

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Vedat Şenol, siyasetteki amaçlarının kaliteyi düşürmek değil, kaliteyi yukarı taşımak olduğunu vurguladı. Fikirler tartışarak ve inandırıcı olarak başarıya ulaşma hedefinde olduklarını açıklayan Şenol, “Bu siyasi anlayışımızı seçimlerin sonuna kadar sürdüreceğiz. Hiç kimseye bel altı vurmayacağız. Kişilik haklarına hiçbir şekilde müdahale etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP’Lİ BELEDİYE NEYMİŞ GÖSTERECEĞİZ

Milletvekili Ali Haydar Öner ise nitelikli belediye kadrolarıyla yarışa gireceklerini belirterek, şunları söyledi: Bunu sağlamak için de nitelikli belediye başkanı ve belediye meclisi ile il genel meclisi adaylarıyla yarışa gireceğiz. İnşallah mahcup olmayacağız. Değerli belediye meclis üye arkadaşlarımızla görev üstleneceğiz. AKP’nin mahvettiği, MHP’nin denendiği Isparta’da CHP’li belediye neymiş Ispartalılara da tüm kamuoyuna da göstereceğiz.

ÖNER’DEN DİĞER PARTİLERE BİRLİKTELİK MESAJI

Türkiye’de bir cephe var. Büyük Ortadoğu projesi cephesi. Yani gayri milli cephe. Bir cephe de var Kuva-İ Milliye cephesi. O cephenin şemsiyesi CHP’nin altındadır. Bu cephede CHP’liler, Demokrat Partililer, geçmişte Anap’a oy verenler, bir DSP ayrılığı yaşayanlar, hatta Milli Selamet Partililer, her ne şekilde farklı düşünce içinde olursa olsun, MHP’liler veya benzeri, milli duruş sergileye partililer, birlik içinde hareket etmek zorundalar.

DEREBOĞAZI’NI ONLAR YAPMAZSA BİZ GELİR YAPARIZ

Yerel yönetim seçimlerinde başarılı olmak için el ele vereceğiz, sırt sırta olacağız, gitmedik yer çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü onlar 30 yıldır bunu yapıyorlar. Yapıyorlar ama rahmani niyetlerle değil, farklı tavırlarla yapıyorlar. Isparta 12 yıl öncesinden hangi alandan daha ileri. Ispartalı 12 yıl öncesine göre hangi alanda daha çok kazanım sahibi? Bir kazanım alanı var. İcra dairelerinin sayılarının çoğalmasında. Fabrikaların kapanmasında, işsizliğin çoğalmasında, hizmetten nasiplenememekte. Küçük bir talebimiz oldu. Dereboğazı yolu bizim için hayatidir diye ama 40 dereden su getiriyorlar. Bizi Ağlasun, Gelincik üzerinden götüreceklermiş, alın başınıza çalın. Biz Antalya yolunu Dereboğazı’ndan duble istiyoruz. Yaparlarsa yaparlar, yapmazlarsa biz gelip yaparız.”

 

 

Bu haber 830 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...