Belediye İş Sendikası Başkanı Kurt’tan Başkan Özmeral’e ziyaret

10 Kasım 2013 18:11

Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Cemal Kurt, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni dönem için Belediye Başkan aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.  Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Cemal Kurt, Sendika ile Eğirdir Belediyesi’nin arasında hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ve düzenli bir şekilde işçilerin hakkının verildiğini açıkladı.

Sendika Şube Başkanı Cemal Kurt, Başkan Özmeral’e yaptığı ziyarette “Eğirdir’de işçinin hakkını veren bir Belediye Başkanı ile çalışmaktan çok mutluyuz. Sendikamızla Belediye arasında önceden yaşanan sıkıntıları vazifeye gelir gelmez çözen, daha sonrasında da sendikamızla karşılık anlaşma içerisinde işçinin hakkını veren Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ediyorum. İşçilerimiz memnun, sendika olarak bizler memnunuz. İşçisini seven bir Belediye Başkanı ile çalışmaktan çok mutluyum. Belediye Başkan aday adaylığınız hayırlı olsun. İnşaallah önümüzdeki dönemde de birlikte çalışırız” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Cemal Kurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “İfadelerinizden dolayı sizi kutluyorum. Yürekli bir şekilde işçinin hakkını verdiğimizi söylediniz. Biz vazifeye gelmeden önceki dönemde Belediye ile sıkıntılar yaşadığınızı anlattınız. Ziyaretiniz ve ifadeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 1191 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...