Antalya Frutech Fuarında Isparta Elması Tanıtıldı

8 Kasım 2013 16:35

Meyvecilik sektörünün ilk ihtisas fuarı olarak değerlendirilen Frutech Meyve Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı 24-26 Ekim 2013 tarihleri arasında Antalya İli Cam Piramitte düzenlendi.

24 Ekim 2013 tarihinde açılışı yapılan Meyvecilik fuarına Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram Kutlu, Isparta Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, Burdur Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Ş.Fırat Erkal ve Denizli Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu ile beraber ihracatçı birlik Başkanları, Teknik personel ve çok sayıda çiftçinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Partner İl olarak katıldığımız Meyve yetiştiriciliği ve Teknolojileri fuarında 26 Ekim 2013 tarihinde "Elma Tadım günü" etkinliği yapıldı. Düzenlenen etkinlik, 7'den 70'e bir çok vatandaşımızın ilgi odağı haline geldi. Tadım günün de500 Kgelma halka dağıtıldı. Antalya İlinde yaşayan vatandaşlarımıza dağıtılan liflet ve broşürlerde Isparta elmasının kaliteli ve lezzeti ile elmanın yararlarına vurgu yapıldı. Elma konsantresi ile elma cipsi de Antalya halkına ve diğer İllerden gelen vatandaşlarımıza tadımı yaptırılarak tanıtıldı.

 

 

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...