OBM Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi

6 Kasım 2013 15:56

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri ve Fidanlık Müdürlüğünde çalışan personelin 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu gereğince verilmesi gereken İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri tamamlandı.

Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Güneş tarafından verilen eğitimlere işçi ve memurlarının tümü katıldı.

Eğitimlerde 6331 Sayılı Yasa ile ilgili genel bilgilendirme yapıldıktan sonra, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri, işyerindeki riskler ve risk analizi, iş hijyeni, çalışma ortamındaki ergonomi, Kimyasal fiziksel ve biyolojik risk etmenleri, elektrikli çalışmalardaki riskler, yangın ve yangından korunma, uyarı işaret ve levhaları, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve kişisel koruyucu donanımlar konularında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda yapılan değerlendirme sınavları sonucunda başarılı olan Orman Bölge ve İşletme Müdürlüğünde görevli katılımcılara sertifika verilerek, toplamda 1028 Orman Bölge Müdürlüğü personelinin eğitimi tamamlandı.

 

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...