Başkan Özmeral aday adaylığı müracaatını yaptı

6 Kasım 2013 15:56

Çok sayıda işadamı, esnaflar, muhtarlar, dernek başkanları, kooperatif başkanları, Kadınlar, gençler ve AK Parti yöneticileri üst seviyede katılım gösterdi

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli seçimler öncesinde Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatını yaptı. 

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer’e müracaat dosyasını veren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’de birlikteliği sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Eğirdir’e hizmetlerimiz hep birlikte devam edecek. Hepinize buraya kadar gelip şahsımı desteklediğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Eğirdir’de birlikteliğin gün geçtikçe arttığını belirten Başkan Özmeral, “Bunun en güzel manzarasını burada hep birlikte yaşıyoruz. En gencinden en yaşlısına varıncaya kadar, buraya kadar gelmeniz beni çok duygulandırdı. Yapılan hizmetlerin karşılık bulması ve bundan sonra da hizmetlerin devam etmesi için destek olmanız şahsımı çok sevindirmiştir.  Allah hepinizden razı olsun” açıklamasında bulundu.

Eğirdir’in her kesiminden partili, partisiz katılımın yoğun olduğu Aday adaylığı başvurusunda Başkan Özmeral, kendisini destekleyenlerle tek tek tokalaşarak teşekkür edip hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...