Ramazan Alan yeniden başkan

6 Kasım 2013 15:54

Konya’da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 03.11.2013 Pazar günü saat 14.00 de Feritpaşa Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Platin sitesi 8/83 deki Dernek lokalinde yapıldı.

Divan Başkanlığını Hasan Kurtoğlu, Katip üyeliklerine Adem Korucu  ve  Mustafa Muslu’nun yaptığı genel kurul toplantısı  Dernek Başkanı Ramazan Alan’ın açılış konuşmasıyla başlamıştır.

Üye hemşehrimizin ve misafirlerin katıldığı genel Kurulda yapılan seçim sonucu toplantıya katılan üyelerin tamamının oyunu alan Ramazan Alan tekrar Dernek Başkanlığına getirilmiştir. Diğer Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Yardımcısı Salih Şevket Yılmaz, Sayman Fuat Sunay Şirin, Yazman Durmuş Kulak, Üyeliklerde Adnan Öziş, Erkan Ünlü ve Ramazan TAŞKIN’dan oluşmaktadır.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ramazan Alan tüm üyelere ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada Ispartamızı ve Ispartalıyı Konya’da en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişlerdir. 

Bu haber 972 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...