106 caddede hummalı çalışma

5 Kasım 2013 15:51

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları şehrin 4 ayrı noktasında aynı anda sürdürülüyor. Şehrin Antalya’dan giriş noktası olan Adnan Menderes Bulvarı 106. Caddede de hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

Geliş ve gidiş olarak geniş ve aynı zamanda 4,4 km’lik bir mesafesi olan caddenin 11 Kasım’a tamamlanması planlandı. Bu kapsamda bulvarda altyapı çalışmaları tamamlanırken, Fen İşleri Müdürlüğü’nce stabilize serme çalışmaları devam ediyor. Bulvar üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı çok sevdiklerini, art niyetli bir insan olmadığını söylerlerken, “İyi niyetli bir başkanımız var. Çalışmaları yerinde ve güzel” diyerek destek mesajlarını ilettiler.

Adnan Menderes Bulvarı’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bulvar üzerinde hiçbir altyapının bulunmadığını ve bunun tamamlandığını söyledi. Bir yolun altyapısının tamamlanmasının ardından üst yapısının daha kolay ve kısa sürede bitirildiğine işaret eden Başkan Günaydın, “Caddemizi 11 Kasım’da çizgileriyle birlikte tamamlamış olacağız. Aynı anda 4 ayrı noktada çalışmalarımız devam ediyor. Isparta Belediyesi hizmet bakımından gemiyi azıya aldı” dedi.

Belediye olarak geçen aylarda yaşanan olumsuzluklara da işaret eden Günaydın, yapılan çalışmalardan dolayı gören ve beğenen vatandaşların maşallah demelerini istedi. “Yüce rabbim bu çalışkanlığı bize lütfetti. Bizde şehrimiz için en iyi çalışmaları yapma gayretindeyiz. Yapılan çalışmaların Isparta halkımıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın’ın çalışmaları incelemesine çevre esnaf ve vatandaşlarda eşlik etti. Bulvar üzerinde yurt işleten Aykan Meram isimli bir vatandaş çalışmaların çok kısa sürede tamamlandığını, çevreye rahatsızlık verilmediğini söylerken, belediyenin almış olduğu sıfır araçlara da dikkat çekti. Meram, “Çalışmalar çok hızlı yürüdü, çok güzel çalışılıyor. Başkanımıza ve personeline teşekkür ederim. Çalışmaları yerinde ve güzel. Yağmur yağdığında bu caddede diz boyuna kadar su oluyordu, artık bu olmayacak. Allah yollarını ve işlerini açık etsin” ifadelerinde bulundu.

Ispartalılar olarak Başkan Günaydın’ı saygı ile andıklarını söyleyen Bekir İn isimli vatandaş da, geçen belediye yönetimi zamanında evlerinin bodrum katını su bastığını bunu belediyeye bildirdiklerini ancak evlerini su bastığı için ayrıca ceza yediklerini iletti. İn, “Başkanımız art niyetli bir insan değil, iyi niyetli bir başkanımız var. Kendisini çok seviyoruz. Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...