Yalvaç’ta Sertifikalı AB Eğitimi Semineri

4 Kasım 2013 15:16

Yalvaç’ta Yalvaç Belediyesi, Konrad Adenauer Stiftung Derneği ve TANDEM işbirliğinde 18-19-20 Kasım 2013 tarihleri arasında AB Eğitimi Sertifika Programı düzenlenecek. İsteyen herkese, tüm oturumlara katılmak şartıyla sertifika verilecek. 

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlenecek program üç gün sürecek. Türkiye genelinde 71.si gerçekleştirilecek olan seminer 18 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 10:00’da Konrad Adenauer Derneği başkanı Dr. Colin Dürkop ve Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın konuşmalarıyla açılacak.

Seminere, Gazi Üniversitesi’nden Doç. Dr. M. Nail Alkan, Prof. Dr. Haydar Çakmak ve Dr. Levent Ersin Orallı; Akdeniz Üniversitesi’den Doç Dr. Erol Esen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından da Dr. Kemal Ramoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Sertifika alamaya hak kazananların çalıştıkları kurumlarda yada herhangi bir alanda AB Projesi hazırlamaya yetkin olacaklarını ayrıca bu sertifikayı CV’lerinde yani özgeçmişlerinde de kullanabileceklerini söyleyen Belediye Başkanı Tekin Bayram sertifika seminerini Yalvaç Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlemelerinin sebebinin öğrencilerin de programa rahatlıkla katılıp sertifika imkanından yararlanmaları olduğunu belirtti.

AB Eğitimi Sertifika Programına katılmak isteyenlerin 15 Kasım tarihine kadar ön kayıt yaptırmak için Yalvaç Belediyesi'nin 4415035 dahili 145 numaralı telefonunu arayarak yada belediyenin e-posta adresi olan info@yalvac.bel.tr'ye ad, soyad ve telefon numaralarını bildirmeleri gerekmekte.

 

 

 

 

 

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...