Altınbaşak Kültür Ve Sanat Kulübü’nden Sağlık Müdürü Karakaya’ya ziyaret

4 Kasım 2013 15:07

Özel AltınBaşak Bedri Ayhan Eğitim Kurumları bünyesinde, Öğrencilerin Sosyal, Kültürel gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla kurulan kulüplerden birisi olan Kültür ve Sanat Kulübü öğrencileri, İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya’yı makamında ziyaret ettiler. Kültür ve Sanat Kulübü genel sanat yönetmeni Akın Özpoyraz Kulüp çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “2012-2013 eğitim ve öğretim yılından itibaren birçok kültürel faaliyetleri öğrencilerimiz başarıyla gerçekleştirdiler. 2013-2014 eğitim yılı içerisinde yine birbirinden güzel Kültürel faaliyetleri sanat sever Isparta halkına sunmaya devam edeceğiz.Başarılı bir grafik çizmemizdeki en büyük pay kulübümüzden yardım ve desteklerini esirgemeyen  Başta okul  müdürümüz Mahmut Çopuroğlu olmak üzere okul idaremizindir.”dedi.

İl sağlık müdürü Mehmet Karakaya’ İl Sağlık müdürlüğü çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Özel Altınbaşak Anadolu Sağlık Meslek lisesi hemşirelik bölümünde Öğrenim gören öğrenciler Hemşirelik mesleği hakkında çeşitli sorular sordular.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan İl Sağlık Müdürü Karakaya şu açıklamayı yaptı.

 “Tüm dünyada sağlık hizmetinin verilmesinde anahtar grup hemşirelerdir. İyi eğitim alan Hemşirelerin hastalara kaliteli ve güvenli bakım vermesi tüm sağlık sisteminin sonuçlarını olumlu yönde etkilemektedir. Hemşireler sağlık bakımında en fazla iş  gücünü  oluşturan grup olarak insanlara, doğumdan ölüme kadar yaşamlarının  her döneminde sağlık bakımı veren özel mesleklerden biridir. İyi hemşirelik hizmeti almak tüm insanların en doğal haklarından biridir” dedi. Ziyaretten son  derece memnun olduğunu söyleyen Karakaya, öğrencilere derslerinde ve kültürel faaliyetlerinde başarılar diledi.

 

Bu haber 877 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...