Şakir İpekçi resmen aday adayı

31 Ekim 2013 15:19

Sav Kasabası’nın tanınmış simalarından Eczacı Şakir İpekçi dün Ak Parti’ye başvurarak resmen Kasabasından Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Gelecek yıl 30 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için süreç her geçen gün ilerlerken, çeşitli partilerden Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliği düşünenler de aday adayı olmak için kendilerine uygun buldukları partilere müracaatlarını sürdürüyorlar.

İktidar partisi olan Ak Parti’de ise 1 Ekim tarihinde başlayan aday adaylığı başvuru süreci 1 Kasım’da yani yarın mesai bitiminde sona erecek. Merkeze bağlı Sav Kasabasında da seçim süreci doğrultusunda kasabanın tanınmış simalarından olan Eczacı Şakir İpekçi dün Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına başvurarak, partiden verilen formu, banka dekontunu ve diğer istenen belgeleri Partinin Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve teşkilat sorumlusu Mehmet Soylu’ya teslim etti. İpekçi, böylece 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimler için resmen Kasabasının Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamış oldu.

Sav Kasabasında uzun yıllar siyasetin içinde yer alan ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Şakir İpekçi, 2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı olmuş ve seçimi 120 oy farkla kaybetmişti.

Başvurusunun ardından bir açıklama yapan Şakir İpekçi; “Ben, vatanıma, milletime, şehrime ve kasabama hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu nedenle geçmiş yıllardan beri çeşitli hizmetlerde bulundum ve bundan sonra da halkıma bu tür hizmetlere devam etmek istiyorum. Bu doğrultuda, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için Kasabamda Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığımı açıkladım ve başvurumu yaptım. İnşaallah her şeyin hayırlısı olsun” dedi.

 

Bu haber 866 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...