PTT’cilerden Başkan Özmeral’e ziyaret

30 Ekim 2013 15:58

Eğirdir’deki PTT’ciler Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e yaptıkları ziyarette PTT amblemli kravat hediye ederek sokak yön ve yer levhalarının asılmasından dolayı teşekkürlerini belirttiler. 

Eğirdir’de eksikliği hissedilen sokak, mahalle ve caddelere yer ve yön levhaları takıldı. PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Mehmet Nuri Ekmen, beraberindeki PTT çalışanları ile birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler

PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Mehmet Nuri Ekmen, Belediye tarafından sokak, mahalle ve caddelere verilen yön ve yer levhalarının çok isabetli bir çalışma olduğunu belirterek, “PTT’ciler olarak Eğirdir’de adres bulmak için çok büyük sıkıntı çekiyorduk. Yerlerine takılan yön ve yer levhaları bizim işimizi çok kolaylaştırdı. Allah sizden razı olsun. Adresleri, şimdi daha kolay bulabiliyoruz” dedi. Müdür Mehmet Nuri Ekmen, PTT olarak yapılan hizmetin karşılığında küçük bir hediye getirdiklerini belirterek, “Başkanımız bizim işimizde büyük kolaylık sağlayacak olan levhalar çok güzel oldu. Size teşekkür ediyoruz. PTT amblemli kravatımızı size hediye ediyoruz. Kabul ederseniz bizi mutlu edersiniz” diyerek kravatı Başkan Özmeral’e verdi. 

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, PTT’cilerin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlçemizde büyük eksikliği hissedilen mahalle, sokak ve cadde levhalarımızı takmaya başladık. İlçemize dışarıdan gelen misafirlerimiz ve siz saygıdeğer PTT’cilerimiz adresleri daha çabuk bulabilecekler” dedi.

Başkan Özmeral, kendisine hediye edilen PTT amblemli kravatı aldıktan sonra, “PTT dayanışması devam ediyor. Babam ve kayınpederim PTT’ciydi. PTT’ci çocuğu olarak halen dayanışma içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

 

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...