MHP’de bayram coşkusu

21 Ekim 2013 16:02

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Kurban Bayramı nedeniyle parti binasında  bayramlaşma programı düzenledi.

MHP İl Teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz , Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,İl Başkanı İsa Yalçın,Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir,Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BİRAZ ÜZGÜN, BİRAZ YORGUN, BİRAZ YILGIN

 Keyifli sohbetin eşlik ettiği bayramlaşmada Nevzat Korkmaz "Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde mübarek Kurban Bayramı’nı karşılamanın manevi haz ve heyecanını yaşıyoruz. Ülke olarak insanımızın biraz üzgün, biraz yorgun, biraz yılgın, ama fazlasıyla da kaygılı ve tedirgin olduğu bugünkü zaman aralığında temennim birliğimizin, varlığımızın ve geleceğimizin kurban edilmeden, her günümüzün bir bayram günü gibi geçmesi, her anımızın iyilik ve doğrulukla zenginleşmesidir” şeklinde konuştu.

SİNSİLİKLERE VE TÜM PROVOKASYONLARA DİKKAT ETMELİYİZ

 İl Başkanı İsa Yalçın ise "Bayramlar milli ve manevi değerlerin pekişmesine, dini şuur ve duygunun gelişmesine, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine önemli oranda katkı veren, destek sağlayan müstesna günlerdir. Dilimizin ve kimliğimizin adeta canlı hedef yapıldığı, bölücü ve yıkıcı emellere kurban verildiği şu günlerde, milletçe sahnelenen tüm oyunlara, tüm sinsiliklere ve tüm provokasyonlara azami ölçüde dikkat etmemiz lazımdır. Türk dünyasının ve tüm vatandaşlarımın mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, kurban ibadetlerinin Cenab-ı Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum."dedi.

Bayramlaşmanın ardından il,ilçe teşkilatları beraberinde Milletvekili Nevzat Korkmaz ile birlikte ilçelerde bayram ziyaretleri yapmak üzere ayrıldı.

 

 

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...