Protokol bayramlaşmada buluştu

21 Ekim 2013 15:56

Kurban Bayramı nedeniyle Isparta protokolü Barida Hotels’de düzenlenen bayramlaşma töreninde buluştu.

Kurban Bayramı dolayısıyla Isparta'da protokol, Kurban Bayramı’nın 1. gününde bayramlaşma töreni düzenledi. Barida Hotels’deki törene Vali Vahdettin Özkan, Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, siyasi parti, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

BAYRAMI KATMERLİ ŞEKİLDE TENEFFÜS ETTİK

Vali Özkan, katılımcıların tek tek bayramını kutladı. Özkan, verdiği bayram mesajında Isparta'daki bütün kurum temsilcilerinin bir arada olmasının kendisine bayramı katmerli bir şekilde teneffüs ettirdiğini bildirdi. Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu ifade eden Özkan, "Kurban bayramlarında satın alma gücü düşük insanlarımıza el birliği ile vatandaşlarımızın kamu ve özel kurum, kuruluşlarının koşturarak yardımcı olması dünyanın örnek alması gereken bir faaliyettir. Bu güzel icraatların, faaliyetlerin, geleneklerin, dini vecibelerin icrası bizim toplumsal yapımızın da aynı zamanda güvence mekanizması. Gelecek nesillere aktarılması en büyük zenginlik kaynağımızdır."

BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ

Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural ise, bu bayramı buruk yaşadıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgemizdeki ve İslam dünyasındaki savaşlardan ve olumsuzluklardan dolayı. Umudumuzu yitirmiyoruz. Her zaman kutlamaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramında Isparta bayramlaşma töreni için bir ilk yapılmıştı. Bu bayramda ikincisi olarak devam etti. Valilik, Belediye, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odaları Birliği ortak bir program düzenledi. Bu birliktelik Isparta’ya her zaman güç verir. Yine de güç vereceğinden eminiz. Kurban Bayramının önce İslam âlemine, Isparta’daki esnaf ve sanatkar hemşerilerimize, hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...