SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezinden Altın, Gümüş, Bronz Fırsatlar

12 Eylül 2012 18:32

SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde kurulan Dil Okulu 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında kendisini ve programlarını yeniden yapılandırarak öğrencilere, akademik ve idari personele yeni, farklı perspektifler sunmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Gerek kadrosunu gerekse paketlerini çeşitlendiren birimin özellikle KPDS, ÜDS, Genel İngilizce, İş İngilizcesi, İngilizce Akademik Konuşma ve Yazma konularında uzman ve deneyimli kadrosu, Cambridge Üniversitesi dil sertifikası, online ders ve Davraz dil kampı uygulamalarıyla çeşitli isimler altında yabancı dil eğitim programları hazırladı.

Programların detayları aşağıdaki şekilde;

A) Genel Sezonluk KPDS, ÜDS Paketleri (Güz-Bahar)

Altın Paket: Fiyat aralığı açısından 1000 (SDÜ öğrencileri ve personeli)-1050 (Diğer) TL’dir. Bu paket içerisinde 120 saat birebir eğitim, 40 saat Seyfi hoca ile online ders uygulaması ve Davraz Otelinde kamp uygulaması bulunmaktadır. Yine ekstra etüd saatleri, kadromuz hocalarının hazırladığı özel kaynaklar ve kitaplar, randevulu özel ders sistemi, birebir tekrar uygulamaları ek olarak sunulan uygulamalardır.

Altın paket detay: http://www.sduyasamboyu.com/Detay.aspx?KursId=93

Gümüş Paket: Fiyat aralığı 700 (SDÜ öğrencileri ve personeli) - 750 (Diğer) TL’dir.  Bu paket içerisinde 120 saat birebir, 40 saat online Seyfi hoca uygulaması, sosyal aktiviteler, pratik soru çözüm yöntemleri, çeviri çalışmaları, ek sınavlar, dil koçluğu, kelime öğrenme uygulamaları, deneme sınavları bulunmaktadır.

Gümüş paket detay: http://www.sduyasamboyu.com/Detay.aspx?KursId=94

Bronz Paket: Fiyat aralığı 550 (SDÜ öğrencileri ve personeli) - 600 (Diğer) TL’dir. Bu paketimiz içerisinde yine 120 saat birebir eğitim, kişisel danışmanlık hizmetleri, takip ve motivasyon sistemi, homojen sınıf ortamları, soru çözümleri bulunmaktadır.

Bronz paket detay: http://www.sduyasamboyu.com/Detay.aspx?KursId=95

B) Yoğunlaştırılmış (Compact) Paketler

Hızlandırılmış KPDS, ÜDS Kursları: Fiyat aralığı 450 (SDÜ Öğrencileri ve personeli) – 500 (Diğer) TL’dir. Bu paketimiz doğrudan sınava yönelik olarak düzenlenen, kısa dönemli kursumuzdur. Online ders ve otel kamp uygulaması bulunmamaktadır. Sınıflarımız heterojendir. 60 saat birebir eğitim bulunmaktadır. Ayrıca teknik ve strateji ağırlıklı bir programdır. Özellikle soru çözümleri ve kısa gramer konu anlatımları üzerinden programlarımız şekillenmektedir. Doğrudan sınava yönelik bir programdır.

Genel İngilizce: Yoğunlaştırılmış paketlerimiz içerisinde öğrencilerimize uluslararası geçerliliği olan Cambridge Üniversitesi sertifikasının verileceği ve üniversitemiz yabancı öğretim görevlilerimiz tarafından verilecek genel ingilizce programımızın fiyat aralığı 500-550 TL’dir.

İş İngilizcesi: Fiyat aralığı 300-350 TL olan İş İngilizcesi programımız özellikle işadamları, yöneticiler, işletmelerde çalışan personeller için ticari yazışma eğitim ve konuşma kurslarını bünyesinde barındırmaktadır.

İngilizce Akademik Konuşma ve Yazma Kursu: Fiyatları 250-300 TL arasında olan İngilizce Akademik konuşma ve yazma kursunda ise akademik personelimize, akademisyenliği düşünen öğrencilerimize verilecek olan bir programdır.

Başvuru ve kurs takvimi:

SDÜ YBEM Dil Okulu kurs kayıtlarına başlamış bulunmaktadır ve kayıtlar Eylül ayının son haftasına kadar devam edecektir.

26 Eylül 2012 Çarşamba günü sabah 09:30-12:30; akşam 17:30-20:30 arasında üniversite bünyesinde ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirecek birim, ayrıca 29-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ücretsiz KPDS, ÜDS kursları düzenleyecektir. Ücretsiz kurslara tüm öğrenciler, akademik ve idari personel davetlidir.

Tüm kurslar 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle başlamış olacak.

Detaylı bilgi için www.sduyasamboyu.com

Bu haber 941 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...