Başkan Özmeral’den Eğitim Kurumlarına Türk Bayrağı hediyesi

7 Ekim 2013 15:39

Eğirdir’deki okulları tek tek ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velileri ile görüşme fırsatı bulan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

2013-2014 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim camiasından gelen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, okullara ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlere eli boş gitmeyen Başkan Özmeral, okullara Ayyıldız Türk Bayrağı götürerek okul idarecilerine hediye ediyor.

İlk ziyaretini Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi ve Dündar Bey Anadolu Lisesi’nden başlayan Belediye Başkanı Özmeral, okullarda eksikliği hissedilen büyük boyy Ayyıldızlı Türk Bayrağı’ndan hediye etti.

Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Erdal ve Dündar Bey Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Karakuş, Başkan Özmeral’in Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye olarak vermesinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.

Son olarak Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi ile Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Özmeral, okul idareci ve öğretmenleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Altınkum Mahallesi’ndeki Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü İrfan Kaşlı ile görüşen Başkan Özmeral, Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye etti. Hediyelerin en güzelini aldığını belirten Okul Müdürü İrfan Kaşlı, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e nezaket ziyareti ve anlamlı hediyesinden dolayı çok teşekkür etti. Okul Müdürü Kaşlı ve Başkan Özmeral, okul bahçesinde incelemelerde bulunarak ihtiyaçları yerinde gördüler. Başkan Özmeral, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara kısa zamanda başlanılacağını söyledi.

Daha sonra Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Özmeral, Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri ile birlikte oldu. Okul Müdürü’ne Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye eden Başkan Özmeral, günün hatırasına beraberindekilerle birlikte fotoğraf çekildi.

Başkan Özmeral ilçedeki bütün okulları ziyaret ederek Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye edeceğini açıkladı.

 

 

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...