Kendini geliştirmek isteyen gençlere fırsat

7 Ekim 2013 15:38

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Gençlik Merkezi faaliyetleri kapsamında istek ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmek isteyen gençlere yönelik çeşitli eğitim programları düzenlendiğini bildirdi.

Faaliyetlerin ücretsiz olduğunu belirten Müdür Gevrek, kayıtların Gençlik Merkezine yapılabileceğini duyurdu.

Gevrek’in açıklaması şöyle: “Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi tarafından, gençlerimizin boş zamanlarını daha etkili ve faydalı değerlendirmeleri açısından sosyal,kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmek amacıyla okuyan ve okumayan gençlerimize belli program dahilinde uzman eğitimciler nezaretinde; bağlama, gitar, keman, ney, halk müziği, koro çalışması, halk oyunları, Latin dansları, Fotoğrafçılık, Kamera Eğitimi, Photoshop, Proje Eğitimi, Resim, Ebru, Satranç, Model Uçak, Mangala, İzcilik, Tiyatro ve Osmanlıca faaliyetleri yapılacaktır.

Tüm bu faaliyetler ÜCRETSİZ olup, kayıtlar İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezinde (Kutlubey mah. Mimar Sinan cad. 1008 sok. Kat :2 Mimar Sinan Camii karşısı) yapılacaktır”.

 

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...