Eğirdir Bağlar Mahallesi toz ve çamurdan kurtuldu

7 Ekim 2013 15:34

Bağlar Mahallesi’ne yapılan Eğirdir Belediyesi’nin hizmetlerini mahalle sakinleriyle birlikte takdir ve teşekkür eden Muhtar Osman Sarıdoğan “Tozdan, çamurdan geçilmez yollarımıza kilitli taş parke döşenerek mahallemizin yüzü güldü. Belediye başkanımızı hep işin başında ve takipçisi olarak gördük. Çıkmaz sokaklara bile taş döşettirdi. Yol kenarındaki bahçeler de tozdan kurtuldu. Çaybaşı’ndan geçen deremizin de yapılması bizleri çok sevindirdi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Yıllardır ihmal edilen işleri yılmadan ve kararlılıkla yapan Belediye Başkanımızın çalışmalarını beğeniyor ve mahalle halkımın adına teşekkür ediyorum. Çaybaşı’nın daha güzel hale getirileceğine de yürekten inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Bağlar Mahallesi Çaybaşı mevkiinde yapılan Dere Islah Çalışmalarını yerinde inceleyerek Muhtar Osman Sarıdoğan ve mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Üstü açık şekilde yapılan beton derenin korkuluklarının geldiğini ve yakında takılacağını belirten Başkan Özmeral, Çaybaşı’nda Aksu, Sütçüler güzergâhındaki karayolu altından da derenin kapalı olarak geçeceğini açıkladı. DSİ yetkilileriyle devamlı işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Özmeral, “DSİ. 18. Bölge Müdürlüğü Belediyemiz sınırları içerisinde karşılıklı anlayış ve işbirliği ile tarihinde görülmemiş yatırımları yapıyor. Yapılan her hizmet insanlarımızın faydasınadır. Binlerce metre uzunluğundaki dereler dağınıklıktan kurtarılarak düzgün hale getirildi. Allah’a şükürler olsun bu günleri de gördük. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır. Her geçen gün hizmetler fazlasıyla devam edecektir” dedi.

 

Bu haber 1218 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...