“Fiyatları alta, kaliteyi üste çıkarıyoruz”

5 Ekim 2013 11:50

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü şehrin tüm bölgelerindeki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 123 Cadde’nin Emre Mahallesi’nden kesiştiği ve Emre-Gülcü Mahalleleri Meydanlığından, Gülcü Mezarlığı’nın her iki yönünden ilerleyen ve 145 Cadde’ye kadar uzanan, 125 Cadde’nin altyapı ve stabilize serme çalışmalarında sona gelindi. Emre Meydanlığı ile Gülcü Meydanlığına kadar altyapı ve stabilize serme işleri tamamlanırken, Gülcü Mezarlığının her iki yan yolunda ise altyapı çalışmaları ile stabilize çalışmaları gece de devam ediyor.

125 Cadde’deki Fen İşleri Müdürlüğü ile Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, caddeyi bayramdan önce dayanıklı asfaltının tamamlanmış olarak trafiğe açılacağını duyurdu. 2, 2,5 ay sürecek bir çalışmayı belediye olarak 12 gün içerisinde tamamla hedefinde olduklarına vurgu yapan Başkan Günaydın, geceleri de çalıştıklarını ve caddede bir yandan yorgun asfaltın kaldırıldığını, diğer yandan da altyapı ve stabilize serme çalışmalarının aynı anda devam ettirildiğini kaydetti.

Gündüzleri yüksek verimle çalışıldığını buna gecelerinde eklendiğini ifade eden Başkan Günaydın, ‘Geceleri bizim için bereketli oluyor. Arkadaşlarımızda böyle bir inanç ve azim içerisinde ortaya koyulan hedefler için aralıksız çalışıyor. Tüm bu altyapı, üstyapı çalışmalarımız belediyemizin kendi iş makineleri ve ekipleriyle yapılıyor. Ekibimiz olağanüstü çalışıyor. Tüm arkadaşlarıma havaların soğumasına ve çalışma koşullarının ağırlaşmasına rağmen yapmış oldukları bu çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine bu çalışmaların başta bu caddeyi kullanan mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızın hava şartlarına bağlı olarak bir, bir buçuk ay daha sürebileceğini tahmin ediyorum” dedi.

Bu çalışmaları bazı açıklamaları ile kirletmek ve karalamak isteyenlerin bulunduğuna işaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ey bunu söyleyen o güzel insanlar bunu biz kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Özel sektörün üzerinde randımanla çalışıyoruz. Fiyatları alta, kaliteyi üste çıkarıyoruz. Isparta kabuk değiştiren, yeni bir şehir havasına dönüşüyor, buna ramak kaldı diyebiliriz” hatırlatmasında bulundu.

 

Bu haber 522 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...