Enstrüman çalabilen herkes davetli

4 Ekim 2013 16:35

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün hizmet binasında Türk Sanat Müziğinde ses kabiliyeti ve müzik yeteneği olan veya Türk Sanat Müziği enstrümanı çalabilen 15 yaş üstü kişilerden oluşan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Topluluğu oluşturulacak.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda; “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün hizmet binasında Türk Sanat Müziğinde ses kabiliyeti ve müzik yeteneği olan veya Türk Sanat Müziği enstrümanı çalabilen 15 yaş üstü kişilerden oluşan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Topluluğu oluşturulacaktır. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müzik Öğretmeni Mehmet Serkan GÜLLE tarafından çalıştırılacak olan topluluğa son başvuru tarihi 25 Ekim 2013 Cuma günüdür. 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 13:00' de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Çalışma Salonu F de ön elemeler yapılacaktır. Katılımın ücretsiz olduğu Türk Sanat Müziği Topluluğu' nun çalışmaları, 31 Ekim 2013 tarihinde başlayacak ve Mayıs ayına kadar devam edecektir.

Toplulukta yer almak isteyenlerin kayıtları, 25/10/2013 tarihine kadar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 5. Katındaki Kültür Şubesi' ne yapılacaktır. Ayrıntılı bilgilere www.ispartakulturturizm.gov.tr internet adresinden ulaşılabilir.

Bilgilerinizi ve konunun kurumunuz personeline duyurusunun yapılmasının sağlanmasını rica ederim” denildi.                                                            

 

 

Bu haber 613 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...