Eyüp Avcular’dan ITSO’ya ziyaret

28 Eylül 2013 13:21

2 dönem ITSO başkanlığı yapan ve 2013 Mayıs Ayındaki seçimlerinde aday olan İşadamı Eyüp Avcular, ITSO’yu ziyaret ederek Başkan Başdeğirmen’e ‘Isparta’nın menfaatine olan tüm konularda destekçiniziz’ mesajını verdi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki dönem başkanlık yapan ve 2013 Mayıs ayındaki seçimlerde bayrak yarışına katılan İşadamı Eyüp Avcular, Başkan Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek anlamlı mesajlar verdi. ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Isparta’nın menfaatleri çerçevesinde birliktelik vurgusu yapıldı.

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in son günlerdeki çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İşadamı Avcular, "Seçimlerde karşı karşıya geldik ama hepimizin gayesi Isparta’ya hizmet etmekti. Sayın Başdeğirmen bu yarışı kazandı. Biz her zaman kendisinin ve ekibinin  yanındayız. Hepimizin ortak amacı Isparta’ya hizmet. Isparta’ya hizmet ederken de birbirimizin fikirlerini almak ve güzel fikirlere destek olmak durumundayız. ITSO hepimizin, Isparta hepimizin, dolayısıyla biz her zaman toplumsal menfaatler doğrultusunda varız. Tekrar Başdeğirmen ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen’de Avcular’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

 “Burada olmanız ve projelerimize destek verdiğinizi söylemeniz Isparta’nın kazandığının en büyük göstergesi. 11 Mayıs’ta hep birlikte bir seçim yaşadık. Seçimler sırasında tüm adaylar olarak birbirimize üzecek kıracak davranışlardan uzak durmaya özen gösterdik.  Bizleri tebrik etmeye gelmeniz çok nazik bir davranış. Çok memnun oldum. Seçimden önce kim kazanacak kim kazanacak diye yorumlar yapıldı. Şuanda görüyoruz ki bu seçimlerin tek kazananı var,  O da Isparta. Biz seçim çalışmalarında birbirimizi kırmadık incitmedik ve şuan aynı masada oturabiliyoruz. Isparta çok şanslı, şuan tüm adaylar olarak projelerimizi paylaşabilecek durumdayız. Tecrübelerinizden yararlanmak ve fikirlerinizden istifade etmek isteriz. Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda her türlü fikre açığız. Hep birlikte Ispartamızı ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.”

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...