Avcı, “çalışan insanın eli öpülür”

28 Eylül 2013 13:14

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı belediye binasından çıkarken kapıda tesadüfen rastgelen Özkemal Avcı çalışan insanlara engel olunmamalı hatta onların eli öpülmeli diyerek Başkana övgüler yağdırdı.

30 yıl Avrupa’da yaşayan Artvinli Özkemal Avcı, Avrupa’da çalışan ve proje üreten hiç kimsenin engellenmediğini hatta büyük bir destek verilerek ona yardımcı olunduğunu dile getirirken, Türkiye’de ise bunun tam tersi olduğunu belirterek Günaydın’a övgüler yağdırdı.

Avcı Günaydın’a hitaben, “yaptığınız çalışmaları yakından takip eden biriyim. Kendime söz verdim bir gün gidip bu iş yapan insanın elini öpeceğim diye kendime söz verdim. Aslen ben Artvinliyim. 30 yıl yurt dışında görev yaptım. Sizi özel bir televizyon’da gördüm. Orada yaptığınız konuşmada sizlere ve yaptığınız çalışmalara engel olduğunu hissettim. Avrupa’da çalışan insanın önünü açar ve ona her türlü imkanı sağlarlar. İzlediğim kadarı ile şehrinize büyük hizmet vermek için gayret gösteren kişilerden birisiniz. Bunun için size geldim. Çalışan insana engel değil eli öpülmese gerekmektedir” dedi.

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...