Kızının Nikahını Başkan Günaydın kıydı

23 Eylül 2013 17:37

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın kızı Müyesser Günaydın ile Ülkü Ocakları eski Başkanı Aziz Şencan  cumartesi günü Barida Hotels'de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğüne özel davetli olarak katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu,  MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz başta olmak üzere çok sayıda partili ve davetli katıldı. Çiftin şahitliğini Vali Özkan ile Devlet Bahçeli yaptı.

EMİN OLMAK İÇİN 3 KEZ SORDU

Bin kişinin üzerinde davetlinin katıldığı düğünde çiftin nikahını Başkan Günaydın kıydı. Nikah töreni sırasında konuşurken zaman zaman duygulanan Başkan Günaydın, çiftin her ikisine de yönelttiği 'evlenmek istiyor musunuz?' sorusunu 3 kez üst üste sorması salonda gülüşmelere neden oldu. Soruya kızı Müyesser ise 'evet babacığım' diyerek yüksek bir sesle cevap verdi. Bu anlarda anne Günaydın ise gözyaşlarını tutamadı. Anne Günaydın'ın nikah töreni sırasında elinden merdil hiç eksik olmadı.

BAHÇELİ'DEN BİLEZİK

Başkan Günaydın, çiftin onayını aldıktan sonra şahitlere de şahit olup, olmadıklarını sordu. Onayların verilmesinden sonra çift ve şahitler imzalarını attı. Bu arada evlilik cüzdanını Vali Vahdettin Özkan verirken, Bahçeli'de belediye tarafından hazırlanan evlilik belgesini takdim etti. Bahçeli geline de bir bilezik taktı.

COŞKUN SABAH SAHNE ALDI

Nikah töreninin ardından çift ilk dansını yaptı. Dansın ardından takı merasimine geçilirken Başkan Günaydın, damada çok şık bir saat hediye etti. Anne Günaydın ise kızına inci kolye hediye etti. Takı merasiminden sonra sahneye Coşkun Sabah çıktı. Bahçeli bir süre Coşkun Sabah'ı dinledikten sonra düğünden ve Isparta'dan karayoluyla ayrıldı.

 

Bu haber 1773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...