3. Şiir Akşamları’na davet

19 Eylül 2013 16:22

3. Eğirdir Şiir Akşamları 20 Eylül 2013 Cuma Akşamı, Eğirdir Belediyesi Kervansaray Toplantı Ve Düğün Salonu’nda düzenlenecek

Eğirdir Belediyesi ve Eğirdir Kaymakamlığı işbirliği içerisinde tertiplenen 3. Eğirdir Şiir Akşamları 20 Eylül 2013 Cuma Akşamı gerçekleşecek.

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan Eğirdir Şiir Akşamları programına Türkiye’nin meşhur şairlerinden Mehmet Atilla Maraş, Avni Doğan, Recep Garip, Mustafa Özçelik, Cevat Akkanat ve Mahalli Şairler katılacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “3. Eğirdir Şiir Akşamları’na saygıdeğer bütün halkımız davetlidir. Programımız ücretsiz ve halkımıza açıktır. Eğirdir akşamlarına ayrı bir renk katan şiir akşamları programımız her geçen yıl daha da güzel hale gelmektedir. İlçe Kaymakamlığımız ile iş birliği içerisinde tertiplediğimiz Şiir Akşamlarına Türkiye’nin tanınmış şairlerinden Mehmet Atilla Maraş, Avni Doğan, Recep Garip, Mustafa Özçelik, Cevat Akkanat’ın yanı sıra Mahalli Şairlerimiz de iştirak ederek renklendireceklerdir” dedi.

Son günlerde havaların yağışlı ve soğuk geçebileceği açıklamaları dikkate alınarak 3. Eğirdir Şiir Akşamları programının Eğirdir Belediyesi Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda icra edileceği bildirildi.  

Bu haber 876 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...